BELEDİYEDEN SU KESİNTİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

BELEDİYEDEN SU KESİNTİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kırıkkale'de yaşanan su kesintisini Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yerinde takip etti.

A+ A-

Su kesintisi ile ilgili Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada Sabah saatlerinde kesilen su ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışma yaptığı ifade edildi.

Kırıkkale’de sabah saatlerinde meydana gelen su kesintisi ile ilgili Belediyeden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Sabah saatlerinden şehir şebekesini besleyen ana boruda meydana gelen patlağa ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale ederek onarım çalışmalarına başlamışlardır. 1600’lük boruda meydana gelen patlakta yapılan ilk tespitte yaşanan su sızıntının yer altına doğru yayıldığı görülmüş sızıntı bölgesindeki suyun tahliyesinin tamamlanmasıyla birlikte ana boruda onarım çalışmaları başlamıştır. Yaklaşık 3 saat sürmesi beklenen onarım ardından, akşam saatleri itibari ile tekrar şebekeye su verilmesi beklenmektedir. Oluşan arızaya bağlı olarak yaşanan su kesintisinden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz”  ifadelerine yer verİldi.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da çalışmaları yerinde takip ederek yaptığı açıklamada, “ Çalışmaların başındayız, ekiplerimizin ana boruda meydana gelen patlağı giderme çalışmalarını inceledik. Gerçekleşen su kesintisini bir an önce sonlandırmak için var güçleriyle çalışan mesai arkadaşlarımıza ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kulandı. 


Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur